Vicecampioană a Europei în 2018, Volei Alba Blaj va intra în noul sezon al Ligii Campionilor la volei feminin din turul 2 preliminar, iar vineri îşi va afla adversara din acest tur, dar şi din următorul, în care va lupta pentru calificarea în faza grupelor. CSM Bucureşti, campioană naţională în acest an, va juca direct în grupe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tragerea la sorţi este programată de la ora 12.00, pentru tururile 1-3, în timp ce pentru faza grupelor se va repeta ceremonia în 4 noiembrie.

În grupe sunt calificate direct 18 echipe, iar între acestea se numără şi CSM Bucureşti, care a câştigat titlul în 2018.

Meciurile se vor disputa tur-retur în primele trei runde eliminatorii şi vor începe în luna octombrie.

Echipele care vor fi eliminate din tururile preliminare ale Ligii Campionilor îşi vor continua traseul european în Cupa CEV.

Noul format al Ligii Campionilor la volei feminin cuprinde 20 de echipe, repartizate în cinci grupe.

În faza sferturilor de finală se vor califica opt echipe, care vor lupta pentru semifinale. CEV a decis să renunţe la sistemul Final Four, astfel că finala se va disputa pe teren neutru, în dublă manşă, într-un singur weekend.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.