Prepedintele rus Vladimir Putin va face o vizită în China, în 2022, pentru a asista la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing, a anunţat ministrul de Externe Serghei Lavrov, potrivit AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Domnul Putin a acceştat cu plăcere invitaţia lui Xi Jinping de a asista la Jocurile Olimpice de iarnă în februarie 2022”, a spus ministrul rus în timpul unei reuniuni cu omologul său chinez Wang Yi, în Tadjikistan.

Acuzată în 2015 de un sistem de dopaj instituţional, Rusia este suspendată din marile competiţii internaţionale până în 2022. La evenimentele sportive internaţionale s-au interzis imnul Rusiei, drapelul şi chiar şi numele ţării. Sportivii ruşi care nu s-au dopat au fost autorizaţi totuşi să concureze la competiţiile respective, însă sub drapel neutru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.