Echipa de handbal feminin Vipers s-a calificat duminică, în Rusia, în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a remizat cu formaţia Rostov-Don, scor 23-23, în returul sferturilor. CSM Bucureşti joacă de la ora 17.00, cu ŢSKA Moscova, pentru ultimul loc la F4.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În prima manşă, disputată sâmbătă, tot în Rusia, Vipers a câştigat cu scorul de 34-27 şi are 57-50 la general, obţinând calificarea în semifinale.

De asemenea, în tur, CSM Bucureşti a câştigat cu scorul de 32-27 disputa cu ŢSKA Moscova şi speră la calificare după returul de duminică. CSM luptă pentru a patra calificare în Final Four, după cele reuşite în 2016, când a cucerit trofeul, 2017 şi 2018, când a încheiat cu medalia de bronz.

Primele echipe calificate la Turneul Final Four sunt Gyor şi Brest, care au eliminat sâmbătă, în sferturi, formaţiile Buducnost Podgorica (30-19 în tur şi 24-21), respectiv Metz (34-24 şi 26-26).

Tragerea la sorţi a semifinalelor Ligii Campionilor la handbal feminin va avea loc în 13 aprilie, la Budapesta. Tot acolo va avea loc şi Turneul Final Four, în 29 şi 30 mai.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.