Portarul naţionalei Islandei, Hannes Halldorsson, a creat un videoclip pentru Coca-Cola, la cererea companiei americane, dedicat Cupei Mondiale de fotbal, la care statul nordic participă pentru prima dată în istorie, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fotbalist profesionist de doar patru ani, Halldorsson, acum la Randers FC, în Danemarca, era înainte un apreciat realizator de clipuri publictare, în CV-ul său figurând şi videoclipul reprezentantului Islandei la Eurovision, în 2012.

Cu câteva luni în urmă, Coca-Cola i-a comandat un spot publicitar despre Cupa Mondială pentru piaţa locală, iar rezultatul, intitulat "Saman" (n.r. împreună, în islandeză), a fost unul reuşit. Miercuri seară, după lansare clipul avea deja peste 124.000 de viuzualizări, număr ce reprezintă peste o treime din populaţia insulei.

Islanda este în Grupa D, alăturid e Argentina, Croaţia şi Nigeria.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.