Tenismenul sârb Novak Djokovici, locul I ATP, a debutat cu o victorie la Turneul Campionilor de la Torino. El l-a învins, luni, în Grupa Verde, cu 7-6 (4), 6-2, pe norvegianul Casper Rudd, locul 8 ATP, după un meci de 90 de minute de joc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În celălalt meci al grupei, Andrei Rublev, locul 5 ATP, l-a învins, cu 6-4, 6-4, pe grecul Stefanos Tsitsipas, locul 4 ATP, în 91 de minute.

În etapa a II-a Grupei Verzi se vor întâlni învingătorii din primele meciuri, respectiv învinşii.

Marţi, au loc partidele din etapa a II-a a Grupei Roşii, Daniil Medvedev, locul 2 ATP - Alexander Zverev, locul 3 ATP şi Matteo Berrettini (Italia), locul 7 ATP - Hubert Hurkacz (Polonia), locul 9 ATP.

Tot marţi, nu înainte de 19.30, joacă şi cuplul Horia Tecău/Kevin Krawietz (România/Germania), în etapa a doua a Grupei Verzi, cu echipa Ivan Dodig/Filip Polasek (Croaţia/Slovacia).

Tecău şi Krawietz au pierdut primul meci al grupei, scor 4-6, 4-6, cu perechea croată Nikola Mektici/Mate Pavici.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.