Americanul Jared Jordan (34 de ani), considerat cel mai bun pasator în Bundesliga, va evolua la vicecampioana en-titre, CSU Sibiu, din viitorul sezon. El a fost draftat şi în NBA, iar în Europa a atins meciurile de Euroligă, fiind component al mai multor echipe continentale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În Europa, Jared Aherd Jordan (34 de ani, 1,88 metri) a evoluat la Lietuvos Rytas, Telekom Bonn, Kolossus, Brose Basket, San Sebastian, Walter Tigers, Giessen 46ers.

”Semnând cu BC CSU Sibiu, Jared Jordan lasă în spate, cel puţin pentru moment, o carieră superbă în Germania şi un total de pase decisive ce nu va fi curând depăşit - 1886!”, a precizat CSU Sibiu într-un comunicat de luni.

Jordan va purta numărul 10 şi va veni în România alături de soţia sa, Mary Beth, şi de băieţelul lor, cei doi urmând a deveni părinţi pentru a doua oară, în ianuarie 2020, la Sibiu.

În sezonul 2019-2020, CSU Sibiu va evolua şi în FIBA Europe Cup.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.