Fotbalistul Bogdan Vătăjelu a declarat, sâmbătă seară, că nu înţelege perioada proastă prin care trece Universitatea Craiova, subliniind că finala Cupei României reprezintă salvarea sezonului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu e nimic de zis, nu ştiu ce se întâmplă cu noi. Suntem în căutarea unui răspuns, nu mai suntem noi ăia de acum 4-5 meciuri. Sperăm să terminăm cât mai repede perioada asta proastă. Locul 3 e în pericol. Avem dreptul să fim înjuraţi, să fim făcuţi în alte feluri. Noi am dus echipa în punctul în care se bătea la titlu, tot noi am ajuns şi în punctul să pierdem locul 3. Dacă ar putea să schimbe trei jucători, probabil că ne-ar schimba pe toţi. Sperăm să ne trezim din chestia asta pe care nu o înţelege nimeni. Finala Cupei e salvarea sezonului", a declarat Vătăjelu.

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului Ligii I.

Au marcat Baiaram ’11 pentru gazde şi Păun ‘5, ’74 şi Deac ’68 pentru oaspeţi.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.