Preşedintele CCA, Kyros Vassaras, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că, prin contractul pe care îl are cu FRF, trebuie să stea în România până la zece zile pe lună, dar depăşeşte această perioadă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Eu am un contract cu FRF, în care sunt clarificate de la început aceste zile. Văd meciuri din Liga 1, meciuri specifice pentru talente, pentru speranţe ale arbitrajului. Aş sta multe zile, dar trebuie să-mi ofer serviciile. Contractul meu este până în zece zile, dar eu stau aproape dublu. Pentru că în restul zilelor am şi alte joburi, să fiu observator UEFA, instructor UEFA, să fiu la FIFA... Îmi petrec puţine zile în Grecia, foarte puţine, multe zile în România şi restul la UEFA şi FIFA. Dar şi dacă stau 30 de zile aici şi beau o cafea de la 08.00 la 17.00, nu aş mai avea succes cu arbitrii români", a spus el.

Kyros Vassaras a organizat, luni, o conferinţă de presă, în care a vorbit de realizările comisiei de arbitri din România şi a prezentat mai multe situaţii de joc pe care a încrcat să le clarifice pentru a răspunde unor critici la adresa arbitrilor formulate de oameni de fotbal.

Una dintre critici se referea la numărul mic de zile pe care le petrece şeful CCA în România.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.