Antrenorul echipei CFR Cluj, Vasile Miriuţă, a declarat, luni, că jucătorii Tiago Lopes, Cristi Bud şi Juan Carlos Ruiz vor pleca sigur, iar gruparea ardeleană va aduce 6-7 fotbalişti din străinătate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"La 26 mai ne dorim să ieşim din insolvenţă. Am vorbit cu patronul şi vom face o echipă mare care se va bate la titlu în sezonul viitor. Pleacă sigur Tiago Lopes, Bud, Juan Carlos Ruiz şi mai sunt 3-4 jucători care sunt sub contract cu noi şi care ar putea pleca. Echipa se va construi în jurul lui Deac şi a lui Camora. Cam 80-90 la sută din cei care vor veni sunt din străinătate, deoarece este foarte greu să aduci un Budescu, un Băluţă, un Ivan. Vom aduce 6-7 jucători de afară, deja am şi vorbit cu unii dintre ei. Aşteptăm ieşirea din insolvenţă pentru a putea parafa aceste contracte. Ne vom reuni în 8 iunie, la 24 iunie vom merge într-un cantonament de două săptămâni în Slovenia şi ne vom întoarce cu o săptămână înainte de începerea campionatului", a spus Miriuţă la Digisport.

Tehnicianul clujenilor a confirmat convorbirile pe care le-a avut cu Gigi Becali, dar a precizat că finanaţatorul FCSB a dat primul mesaj. Miriuţă a precizat că nu va pleca la FCSB: "Nu se pune problema să merg la FCSB, am contract cu CFR Cluj şi îmi doresc să rămân aici cât mai mult."

Gigi Becali a declarat, duminică, că şi-a cerut scuze faţă de antrenorul formaţiei CFR Cluj, Vasile Miriuţă, pe care l-a făcut blatist: "Nu l-am sunat pe Miriuţă să vină la Steaua, nu este adevărat. Miriuţă mi-a dat un mesaj imediat după meci şi mi-a scris <Vă salut! Aţi văzut că îmi apăr şansele corect? Sunt om serios>. După care i-am zis <Te rog să mă ierţi pentru ce am spus după meciul cu Dinamo> şi el mi-a răspuns <Niciun fel de problemă. Vă respect oricum>. Nu a fost vorba de nicio propunere, el este dinamovist."

CFR Cluj a terminat pe locul 4 în campionat, dar nu are dreptul de a evolua în cupele europene, fiind în insolvenţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.