Tehnicianul echipei CFR Cluj, Vasile Miriuţă, a declarat duminică seară, după meciul cu Astra Giurgiu, scor 5-1, că momentul psihologic a fost penaltiul apărat de Mihai Mincă, el menţionând că victoria este una muncită şi că are jucători de mare caracter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Să nu uităm că momentul psihologic a fost la 2-1 când Mişu (n.r. - Mihai Mincă) a apărat acel 11 metri. O victorie muncită. Am jucători de mare caracter. Suntem la plus doi, în clasamentul meu avem opt puncte, dar nu contează clasamentul meu", a spus Miriuţă la Digi Sport.

Întrebat dacă a avut emoţii la penaltiurile acordate echipei sale, tehnicianul a răspuns: "Îmbătrâneşti cu cinci ani la penaltiurile astea, dar Cristian le bate foarte bine".

Campioana en titre Astra Giurgiu a fost învinsă, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 5-1 (1-1), de echipa CFR Cluj, într-un meci din etapa a cincea a Ligii I, în care Cristian Săpunaru a ratat un penalti şi gazdele au beneficiat de trei lovituri de la 11 metri.

Au marcat Cristian Lopez '12, '63 (ambele din penalti), Tiago Lopes '70 şi Petrucci '77, '90+3 (penalti) pentru CFR Cluj, respectiv Daniel Niculae '8 pentru Astra.

În minutul 68, Săpunaru a executat un penalti acordat pentru un fault al lui Nascimento la Lovin, dar Mincă a apărat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.