Tehnicianul Vasile Miriuţă a părăsit conducerea tehnică a echipei FC Hermannstadt, urmând a semna cu gruparea Kisvarda FC din Ungaria, formaţie la care evoluează portarul Mihai Mincă şi jucătorii Gheorghe Grozav, Cornel Ene şi Sergiu Negruţ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt cu nevasta-mea în maşină, suntem pe drum. Facem un ocol... După aia mergem acasă. Mă duc unde trebuie să ajung astăzi. M-am simţit foarte bine la Sibiu, dar a venit această ofertă şi familia şi-a dorit să fiu mai aproape de casă (n.r. - la Budapesta). Oferta de aici şi materială este cu mult mai bună decât în România, şi condiţiile. Obiectivul este clasarea în primele cinci locuri. Nu am semnat încă, mai sunt vreo 2-3 detalii de pus la punct, dar eu zic că 90 la sută ne-am înţeles aseară. Nu cred că vor mai veni jucători români, vom aduce vreo 4-5 jucători, dar nu cred că vom aduce români. Era decizia luată oricum (n.r. - înainte de baraj). Când o fost bine toată lumea o fost cu mine. Când a fost un pic mai greu, au fost doar câţiva lângă mine. Cei care mă strângeau în braţe în decembrie voiau să mă schimbe la un moment dat şi nu mi-a picat bine, pentru că eu ştiu în ce condiţii m-am dus acolo şi ce greu mi-a fost", a declarat Miriuţă, la Digi Sport.

Formaţia Hermannstadt se menţine în Liga I, deşi a fost învinsă, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Universitatea Cluj, în manşa secundă a barajului de menţinere/promovare în Liga I. Sibienii se menţin în primul eşalon datorită victoriei cu scorul de 2-0 din meciul tur.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.