Fundaşul echipei FC Voluntari, Vasile Maftei, a declarat, sâmbătă, după câştigarea Cupei României, că acest trofeu a fost obţinut pentru că jucătorii au avut încredere în ei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este unul dintre cele mai frumoase trofee, pentru că nu mă gândeam că o pot face cu FC Voluntari. Ştiam la ce să ne aşteptăm în seara asta. Astra a dominat prima repriză, noi pe a doua. Per total este o victorie meritată pentru noi. În prima repriză i-am simţit foarte puternici pe cei de la Astra. În repriza a doua probabil au intrat mai relaxaţi, iar noi am scăpat de emoţii. Am câştigat această cupă pentru că am avut încredere în noi. Mă bucur că las ceva în urmă. La pauză Claudiu Niculescu ne-a spus că anul trecut pe vremea asta ne luptam pentru salvarea de la retrogradare, iar acum jucăm în finala Cupei României. Mi se termină contractul în vara asta, dar mă gândesc să mai joc. Aştept ca cei din conducere să-mi facă o ofertă", a spus Maftei la Digisport.

Formaţia FC Voluntari a învins, sâmbătă, la Ploieşti, echipa Asta Giurgiu, scor 6-4, la loviturile de departajare şi a câştigat Cupa României pentru prima oară în istoria sa.

Astra Giurgiu a deschis scorul prin Ioniţă, în minutul 36, FC Voluntari reuşind egalarea prin Marinescu, în minutul 83, din penalti.

La loviturile de departajare, pentru FC Voluntari au marcat Ad. Bălan, Marinescu, Voduţ, Ivanovici şi C. Achim. Pentru Astra Giurgiu au înscris Fabricio, Săpunaru şi Seto, iar Al. Stan a ratat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.