Antrenorul Ernesto Valverde a anunlat antrenamentul de duminică dimineaţă, după ce echipa lui, FC Barcelona, a câştigat El Clasico, informează mundodeportivo.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mai mult, tehnicianul catalanilor şi-a chemat jucătorii la antrenament abia marţi seară. 

Barcelona dispută următorul meci din campionat, sâmbătă, acasă, cu Rayo Vallecano. Miercuri, Barca joacă în Spercupa Catalunyei, cu Girona, dar Valverede va folosi o echipă formată din jucătorii care au evoluat mai puţin sau deloc în campionat.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

FC Barcelona a învins din nou Real Madrid, scor 1-0, sâmbătă, în etapa a XXVI-a a campionatului Spaniei. Catalanii au 10 puncte avans faţă de de Atletico Madrid în clasamentul La Liga şi 12 faţă de Real.

Miercuri, FC Barcelona a învins, cu scorul de 3-0, echipa Real Madrid, în manşa secundă a semifinalelor Cupei Spaniei, şi s-a calificat în finala competiţiei. În tur, scorul a fost 1-1.

Ambele partide din această săptămână au avut loc pe Stadionul Santiago Bernabeu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.