Fostul internaţional german Uwe Seeler, în vârstă de 83 de ani, a fost internat în spital după ce a căzut în locuinţa lui, informează lesoir.be.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform presei germane, legenda clubului din Hamburg şi-a fracturat şoldul şi trebuie supus unei intervenţii chirurgicale.

Seeler a marcat peste 400 de goluri în carieră pentru Hamburger SV, echipă cu care a câştigat titlul de campion al Germaniei, în 1960.

El a fost căpitanul reprezentativei RFG la Cupa Mondială din 1966, când germanii au pierdut finala disputată cu naţionala ţării gazdă, Anglia. Patru ani mai târziu, Seeler a câştigat medalia de bronz la Cupa Mondială din 1970, din Mexic. El a marcat 43 de goluri în 72 de meciuri disputate pentru echipa naţională.

Sănătatea lui s-a deteriorat în ultimii ani din cauza problemelor cardiace. În ciuda acestui fapt, el mergea în mod regulat la Volksparkstadion, arena echipei din Hamburg.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.