Tehnicianul echipei UTA Arad, Mircea Rednic, a declarat, duminică seară, că formaţia sa nu mai trebuie să ajungă în situaţia de a juca la baraj pentru menţinerea în primul eşalon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am avut emoţii până ne-am aşezat mai bine în teren. Sunt foarte fericit. Îi felicit pe jucători că au înţeles mesajul meu, să nu-i dezamăgim pe suporteri. Ne-au oferit un sprijin important azi. Sunt multe lucruri de pus la punct, nu vreau să vorbesc acum, e moment aşa important, frumos. Mi se pare normal să fie plecări şi veniri. Când am venit am avut o uşoară teamă. Începeau iar 'Rednic e depăşit', 'pe unde a fost nu a făcut treabă'. Mi-am asumat un risc, că am zis că nu mai preiau echipe din mers.

În niciun caz nu trebuie să mai ajungem în această situaţie. Aţi văzut ce s-a întâmplat la celălalt meci de baraj (n.r. la Dinamo - FC Argeş). Condiţiile de aici trebuie să se transpună în rezultate mai bune. Acum eu o să fac lotul, pregătirea, iar responsabilitatea mea o să fie sută la sută", a spus Mircea Rednic, potrivit digisport.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.