UTA Arad a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia Chindia Târgovişte, în etapa a VIII-a a Ligii I. Acesta este primul succes pe teren propriu pentru arădeni de la promovarea în Liga I şi tot primul pe noul stadion Francisc Neuman.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

A marcat Denis Rusu '52.

1-0, min. 52: Rusu a înscris spactaculos la colţul lung, cu un şut de la circa 14 metri, lateral stânga

Au evoluat următoarele echipe:

UTA: Iacob - Bustea, Albu, Benga, Rrumbullaku - Tescan (Ursu '46), N. Roşu, Isac (Erico Da Silva '90+2), D. Rusu - V. Morar (Al Ioniţă '75), C. Rus (Buhăceanu '90). Antrenor: Laszlo Balint;

Chindia: Aioani - C. Dinu, Piţian, Bourama, A. Ioniţă (Martac '65) - Neguţ (Diaz '80), Raţă, Berisha (Neicuţescu '65), Yameogo (Cherchez '89) - D. Florea, D. Popa. Antrenor Emil Săndoi.

Cartonaşe galbene: Isac '13, Albu '36, V. Morar '57, Bustea '68, Benga '77 / Yameogo '30, Florea '37

Arbitri: Iulian Dima - Alexandru Cerei, Gero Szabo - Andrei Ţiţii;

Observator de arbitri: Iosif Olah.

În urma acestui rezultat, UTA a acumulat 11 puncte şi a urcat provizoriu de pe 12 pe locul 6.  Chindia rămâne cu 11 puncte şi coboară un loc, pe 7. 

Lider este CS Universitatea Craiova, cu 21 de puncte, echipă urmată de CFR Cluj şi FCSB, cu câte 15 puncte, care nu au evoluat în această etapă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.