Uruguayanul Jorge Fossati a fost numit selecţioner al naţionalei din Peru în locul lui Juan Reynoso, care a fost eliberat din funcţie la 13 decembrie, a anunţat miercuri Federaţia peruană de fotbal (FPF), potrivit AFP

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fossati, în vârstă de 71 de ani, va fi responsabil de conducerea echipei naţionale la Copa America 2024 şi în ultimele meciuri de calificare pentru Cupa Mondială FIFA din 2026.

Juan Reynoso, în vârstă de 53 de ani, a preluat funcţia în august 2022 şi a lăsat naţionala pe locul 10 şi ultimul în calificări, cu două puncte în şase meciuri. Calificările se vor relua în septembrie 2024, după Copa America, care se va desfăşura în Statele Unite în lunile iunie şi iulie.

Jorge Fossati, fost selecţioner al Uruguayului şi Qatarului, a câştigat campionatul din Peru cu Universitario de Deportes.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.