Tehnicianul Adrian Ursea a declarat, sâmbătă seară, după meciul pierdut de OGC Nice în faţa formaţiei Olympique Lyon, scor 1-4, că echipa sa a “făcut cadouri” adversarilor la fazele golurilor primite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Toată lumea a văzut ce a fost la golurile primite. Am făcut cadouri, este frustrant. Sunt situaţii pe care le-am mai întâlnit, însă ceea ce vreau să reţin în această seară este faptul că am făcut lucruri foarte interesante împotriva acestei echipe a Lyonului”, a spus Ursea, potrivit L’Equipe.

Întrebat cum poate trece Nice peste seria de rezultate nesatisfăcătoare, Adrian Ursea a răspuns: “Încercând să îi facem pe jucători să fie conştienţi de situaţia în care ne aflăm. Presiunea ne trage în jos. În plan decizional, se creează situaţii cum am văzut în această seară. Dar eu prefer să mă agăţ de lucrurile pozitive”.

Formaţia OGC Nice, antrenată de Adrian Ursea, a fost învinsă, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, de echipa Olympique Lyon, într-un meci din etapa a XVI-a a campionatului Franţei.

Pentru Nice a marcat Gouiri, în minutul 44. Pentru Lyon au înscris Depay ’32 (penalti), Kadewere ’39, Ekambi ’63 şi Aouar ’73.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.