Pilotul Andreas Perez, în vârstă de 14 ani, nu a putut fi salvat de medici după ce a suferit un accident pe circuitul de la Montmelo, de lângă Barcelona, în timpul unei curse de Moto3, din Campionatul Mondial de juniori, informează As.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Decesul tânărului a fost anunţat de echipa lui, Reale Avintia Racing.

Perez a căzut, duminică, în virajul 5, în timpul celui de-al şaselea tur al cursei, peste el trecând alţi concurenţi. Tratat iniţial pe circuit, motociclistul a fost transportat cu elicopterul la Spitalul Sant Pau din Barcelona. El a suferit grave răni la cap şi a decedat luni.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Considerat un pilot de mare viitor, Perez a fost aproape anul trecut de a câştiga Europe Talent Cup, după ce a triumfat în câteva curse şi s-a clasat de mai multe ori pe podium, performanţe ce l-au promovat în Moto3.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.