Meciul dintre SK Dnipro şi FK Oleksandria din prima rundă a campionatului Ucrainei a fost întrerupt pe 23 noiembrie de sirenele de raid aerian după nouă minute de joc. Meciul s-a reluat, sâmbătă, iar un jucător a fost pe teren, după ce început la o echipă şi a terminat în cealaltă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serghei Loginov, un fundaş central de 32 de ani de la Dnipro, a fost rezervă la începutul meciului de acum şase luni. Între timp, internaţionalul ucrainean (1 selecţie) a fost împrumutat la Oleksandria până la finalul sezonului.

Şi, evident, din moment ce regulamentul permite acest lucru şi cele două cluburi nu au inclus nicio clauză specială în împrumut, jucătorul a putut juca în două tricouri diferite în timpul aceluiaşi meci.

O altă particularitate este că ambele echipe au fost în mare parte remaniate la reluarea jocului în minutul 10. Acest lucru a dus la un raport de meci neobişnuit, cu opt schimbări de o parte şi zece de cealaltă.

Meciul s-a încheiat la egalitate (1-1).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.