Atacantul de 21 de ani al echipei RB Leipzig, Timo Werner, a cerut să fie schimbat după o jumătate de oră de joc, la meciul de la Istanbul, cu Beşiktaş, din cauza zgomotului de pe Vodafone Arena.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Werner a spus că nu a putut să se concentreze din cauza atmosferei făcute de fanii turci. El a purtat dopuri în urcechi, dar tot nu a putut să evolueze.

"Nu am văzut niciodată în viaţa mea o asemenea atmosferă. Nu mă puteam concentra la meci. Am cerut dopuri pentru urechi, dar nu m-au ajutat. Încă nu mă simt bine", a declarat internaţionalul german, potriivt dailymail.co.uk.

Mult mai curajos fusese Werner week-end-ul trecut, când a vorbit de meciul cu Beşiktaş: "Mergem fără frică al Istanbul, Beşiktaş nu e Bayern Munchen sau Dortmund."

Şi tehnicianul oaspeţilor s-a plâns de zgomotul de pe stadion.

"Este imposibil să-ţi pregăteşti echipa pentru o atmosferă ca aceasta. A fost un zgomot asurzitor şi am fost afectaţi la începutul meciului. Am jucat farte slab în primele 20 de minute. Dar a fost o lecţie pentru noi. Am văzut pe cine pot conta în asemenea momente", a afirmat antrenorul Ralph Hasenhuttl.

Beşiktaş a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, pe RB Leipzig, în etapa a doua a Grupei G a Ligii Campionilor, prin golurile marcate de Babel '11 şi, Talisca '43.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.