Mijlocaşul echipei Galatasaray Istanbul, Yasin Oztekin, a îmbrăţişat trei poliţişti după ce a marcat primul gol în partida câştigată, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, în faţa formaţiei Gaziantepspor, în etapa a XIV-a a campionatului Turciei, informează Marca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oztekin a făcut acest gest după cele două atentate de sâmbătă seară de la Istanbul, soldate cu 38 de morţi, dintre care 30 de poliţişti, şi 155 de răniţi.

Galatasaray Istanbul s-a impus în meciul cu Gaziantepspor, cu scorul de 3-1, toate golurile gazdelor fiind înscrise de Yasin Oztekin.

Două explozii s-au produs sâmbătă seara la Istanbul, una în apropiere de stadionul echipei Beşiktaş Istanbul, cealaltă în apropiere de piaţa Taksim. Autorităţile au declarat că a fost vorba de un atac terorist. Cele două atentate s-au soldat cu 38 de morţi şi 155 de răniţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.