Antonio Brown, jucător important al echipei de fotbal american Tampa Bay Buccaneers, campioana NFL, riscă să fie dat afară pentru că a folosit un certificat de vaccinare fals, informează marca.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ar putea merge în oriunde chiar de acum, chiar ar putea”, a spus antrenorul Bruce Arians, când a fost întrebat dacă Brown va rămâne în echipă.

Cifrele lui Antonio Brown cu Tampa Bay în sezonul 2021 al NFL au fost remarcabile, cu 29 de pase prinse şi patru touchdown-uri reuşite în cinci jocuri, plus unul în victoria echipei Buccaneers în Super Bowl, în faţa formaţiei Kansas City Chiefs.

Ancheta a început după ce fostul bucătar personal al lui Antonio Brown, Steven Ruiz, l-a acuzat că i-a cerut să obţină un certificat de vaccinare fals. The Tampa Times a dezvăluit că fosta iubită a jucătorului a vorbit cu bucătarul despre acest subiect, după ce Ruiz a încetat să mai lucreze cu Brown.

Potrivit bucătarului, Brown a vrut să obţină un certificat fals pentru vaccinare cu Johnson & Johnson, deoarece era o singură doză şi nu necesita foarte multe documente.

O captură de ecran a mesajelor text de la iubita lui Brown, modelul Cydney Moreau, către bucătarul Ruiz din Los Angeles, din 2 iulie, detaliază presupusul aranjament dintre cei doi. În schimbul de mesaje, Brown nu a fost numit direct, fiind menţionat prin porecla sa, mai populară, AB.

Ruiz a spus că nu a putut să obţină certificatele false pentru Brown şi Moreau, dar Brown i l-a arătat pe cel obţinut din altă parte. Se pare că acest dialog s-a petrecut chiar înainte ca Buccaneers să se prezinte în cantonament.

Pentru că a folosit un certificat fals de vaccinare ca să joace, Brown, 33 de ani, a fost suspendat trei meciuri de NFL.

Antonio Brown nu este singurul jucător al campioanei care s-a folosit de un certificat fals. Mike Edwards e în aceeaşi situaţie şi a fost suspendat şi el. De asemnea, Edwards poate părăsi clubul din acest motiv.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.