Manny Machado a ajuns la un acord cu echipa San Diego Padres pentru un contract pe zece ani, în schimbul sumei totale de 300 de milioane de dolari (aproxiamtiv 265 de milioane de euro), informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit site-ului oficial al Major League Baseball, acesta va fi cel mai lucrativ contract din sportul american, încheiat de un jucător liber de contract.

Deşi presa din SUA dă ca sigură înţelegerea, preşedintele executiv al clubului Padres, Ron Fowler, a afirmat că negocierile continuă: "Nu avem încă o înţelegere, continuăm discuţiile."

Presa americană mai scrie că înţelegerea prevede o clauză de renunţare, după al cincilea sezon.

Ca valoare totală, cel mai mare contract din MLB îl are Giancarlo Stanton, 325 de milioane de dolari cu Florida Marlins, dar înţelegerea este valabilă 13 ani. Contractul a fost semnat înaintea sezonului 2015 şi a fost o prelungire. Doar acest act are în MLS o valoare mai mare decât viitoarea înţelegere pe care o va încheia Machado.

În vârstă de 26 de ani, Machado, de origine dominicană, a evoluat în 2018 la Los Angeles Dodgers, iar anterior a jucat la Baltimore Orioles.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.