Manchester City a obţinut semnătura jucătorului Kluiverth Aguilar, în vârstă de 16 ani, de la echipa Alianza Lima, informează mundodeportivo.es.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tânărul fundaş dreapta se va prezenta la noua lui echipă în mai 2021, după ce va împlini 18 ani.

Clubul peruan susţine că este vorba de unul dintre cele mai importante transferuri din statul sud-american. Alianza Lima ar urma să primească două milioane de euro şi un procent dintr-o eventuală revânzare a jucătorului născut la 5 mai 2003.

"Să merg merg la City reprezintă ceva uriaş în cariera mea, sunt fericit că m-au observat. Este un club cu jucători, antrenori şi suporteri extraordinari. Obiectivul meu este să devin un jucător remarcabil în prima echipă", a declarat Aguilar.

Kluiverth Aguilar a debutat pentru Alianza Lima în noiembrie 2019, în meciul cu Alianza Universidad. El are două apariţii în prima ligă din Peru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.