Numeroşi australieni de origine sârbă s-au adunat, luni seară, în faţa sediului firmei de avocatură care l-a reprezentat pe Novak Djokovici, după ce au apărut informaţii că tenismenul a fost rearestat, informează theguardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Informaţiile că Djokovici a fost arestat din nou de poliia australiană cu scopul de a fi deportat, deşi a avut câştig în instanţă cu apelul împotriva anulării vizei lui de Australia, provin din Serbia, de la familia jucătorului şi au fost repede distribuite pe reţelele de socializare. Surse oficiale australiene nu confirmă această situaţie.

Instanţa a revocat, luni, anularea de către autorităţile federale australiene a vizei de intrare în ţară a tenismenului sârb Novak Djokovici.

Avocatul guvernului australian, Christopher Tran, a declarat, luni, că ministrul imigrării, Alex Hawke, va lua în considerare o nouă anulare a vizei de intrare în ţară a tenismenului Novak Djokovici, după ce instanţa din Melbourne a decis să revoce prima anulare.

Djokovici a obţinut în acelaşi timp eliberarea din hotelul de imigranţi în care a fost cazat după sosirea din Australia. El s-a depalsat la sediul firmei de avocatură care l-a reprezentat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.