Hubert Wirth, un fan german, a călătorit 2.400 de kilometri la bordul unui tractor şi a ajuns al Moscova cu două ore înainte de startul meciului de debut al "nationalmannschaft", la Cupa Mondială din Rusia, informează agenţia Belga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Wirth a plecat din Neuhausen, sudul Germaniei, şi a avut nevoie de 30 de zile pentru a ajunge Moscova. Viteza medie cu care a călătorit a fost de aproximativ 20 de kilometri/oră.

"Mă simt bine", a declarat germanul, când a coborât din tractor, la Moscova. 

Drumul a fost "magnific", a mai spus el, iar cel mai frumos a fost că a întâlnit numeroşi oameni pe traseu. Întrebat de ce a ales să călătorească pe tractor, el a răspuns că acesta este hobby-ul lui.

Din nefericire pentru el, campioana mondială a pierdut primul meci la CM. Germania a fost învinsă, duminică, pe pe Stadionul Lujniki din Moscova, de Mexic, cu scorul de 1-0 (1-0), în etapa I a Grupei F a turneului final al CM.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.