Un avion japonez, inscripţionat cu logo-ul Tokyo-2020, dar fără delegaţie oficială la bord, din cauza pandemiei de coronavirus, a plecat, miercuri, spre Gecia, pentru a prelua Flacăra Olimpică, informează Retuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Avionul a decolat de pe Haneda International Airport din Tokyo şi la bordul său ar fi trebuit să se afle, în fara altor persoane, preşedintele Comitetului de organziare, Yoshiro Mori şi ministrul Sporturilor, Seiko Hashimoto.

Ambasadorul Japoniei în Grecia va primi Torţa Olimpică, în cadrul unei ceremonii restrânse pe Stadionul Panathenaic din Atena. Aeronava îi va readuce în Japonia pe puţinii oficiali care au participat la Olympia, la aprinderea Flăcării Olimpice, în urmă cu o săptămână.

Aceasta va ajunge, vineri, pe pământ japonez, la baza militară Matushima, flacăra urmând a fi întâmpinată tot într-o ceremonie redusă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.