Asociaţia arbitrilor care oficiază meciuri în prima ligă din Grecia a anunţat, joi, că intră în grevă ca urmare a "agresiunii laşe" împotriva arbitrului Thanasis Tzilos, la Larissa, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Pentru a ne arăta sprijinul faţă de colegul nostru, suspendăm activităţile până la noi ordine. Ne exprimăm indignarea în ceea ce priveştea acest atac laş faţă de colegul nostru Thanasis Tzilos şi atacurile repetate asupra arbitrilor. Nu vom lăsa pe nimeni să ne terorizeze", a anunţat asociaţia.

Thanasis Tzilos, arbitru internaţional grec, a fost agresat de patru persoane în momentul în care pleca de la locuinţa lui din Larissa. Potrivit Athens News Agency, arbitrul de 33 de ani, inginer de profesie, a avut nevoie de mai multe puncte de sutură la cap şi are răni la gambe.

Fotbalul grec a reacţionat şi a condamnat această agresiune. "Fotbalul grec a fost afectat foarte grav", a anunţat Olympiakos, în timp ce Panathinaïkos a apreciat "că mafia prosperă şi domneşte în fotbalul grec".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.