UEFA a anunţat, marţi, că va autoriza revenirea spectatorilor în tribune la Supercupa Europei de la Budapesta, în limita a 30 la sută din capacitatea stadionului, însă menţine porţile închise pentru celelalte meciuri internaţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul dintre Bayern Munchen, câştigătoarea Ligii Campionilor, şi FC Sevilla, deţinătoarea Ligii Europa, din 24 septembrie, va fi prima partidă internaţională care se va juca în faţa publicului de la începutul pandemiei de coronavirus.

"Deşi este important ca activităţile noastre fotbalistice să poată continua în această perioadă dificilă, fără suporteri, jocul nu mai are acelaşi rost. Noi sperăm ca Supercupa să fie un meci pilot şi să marcheze începerea revenirii spectatorilor pe stadioane", a declarat preşedintele UEFA Aleksander Ceferin. 

Numărul de spectatori nu va depăşi 30 la sută pe arena Puskas din Budapesta, care are 65.000 de locuri.

UEFA a mai anunţat că toate celelalte meciuri internaţionale din septembrie se vor juca fără spectatori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.