Postul TVR 1 va transmite, joi şi duminică, meciurile decisive pentru România din preliminariile Campionatului European de handbal masculin 2020.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Partida România - Lituania va fi transmisă joi, de la ora 18.00, iar returul, duminică, de la ora 16.30. Cele două meciuri vor fi comentate de Dragoş Cojocaru.

La EURO 2020, găzduit de Austria, Norvegia şi Suedia, se vor califica în premieră 24 de echipe, faţă de 16, câte erau până la această ediţie.

În afară de ţările gazdă, mai este calificată şi campiona europeană en-titre, Spania.

În preliminarii sunt opt grupe, iar primele două echipe din fiecare grupă se vor califica la turneul final. Pe lângă acestea, mai merg la turneul final patru formaţii de pe locul 3, cu cel mai bun punctaj din cele opt grupe.

Meciul de joi va fi jucat la Târgovişte, iar din echipa României, antrenată de spaniolul Manuel Montoya, vor lipsi Popescu, Ghionea, Fenici, Sadoveac, Csepreghi, Humet, Szasz, Ramba şi Onyejekwe. Cei mai mulţi tricolori - 5 - au fost convocaţi de la echipa Dunărea Călăraşi.

De cealaltă parte, Lituania este o echipă care vine în România cu 14 jucători care evoluează în străinătate, inclusiv Jonas Truchanovicius, interul stânga de la Montpellier (câştigător în sezonul trecul al Ligii Campionilor), şi pivotul Gintaras Cibulskis.

Ambele partide de handbal masculin din preliminariille EURO 2020 vor putea fi urmărite în direct la TVR 1, meciul de duminică fiind în direct şi la TVR HD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.