Turneul de tenis de la Madrid, care urma să înceapă la 13 septembrie, a fost anulat, au anunţat, marţi, organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"După ce au examinat situaţia, organizatorii Mutua Madrid Open s-au văzut obligaţi să anuleze turneul, ca urmar a situaţiei legate de Covid-19", se arată în comunicatul organizatorilor.

Conducătorii ATP, Andrea Gaudenzi, şi WTA, Steve Simon, s-au declarat dezamăgiţi de anularea turneului, dar consideră că sănătatea are prioritate.

Autorităţile madrilene au recomandat săptămâna trecută anularea turneului organizat de Ion Ţiriac, din cauza pandemiei de coronavirus. Prevăzută să se desfăşoare de obicei în luna mai, competiţia a fost amânată pentru perioada 12-20 septembrie, în calendarul modificat de pandemie.

Dar reapariţia în Spania a unor focare de răspândire a virusului i-a determinat organizatori să se îndoiască, sâmbătă, într-un comunicat, de desfăşurarea turneului "fara complicaţii sanitare care ar afecta jucătorii, publicul si personalul".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.