Turneul Citi Open de la Washington, care urma să reprezinte reluarea circuitului masculin de tenis, la 14 august, fără spectatori, a fost anulat, din cauza crizei sanitare din SUA, au anunţat organizatorii, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reluarea circuitului masculin, întrerupt în martie din cauza pandemiei de coronavirus, a fost, astfel, amânată, iar organizarea US Open la New York, două săptămâni mai târziu, este, de asemenea, pusă sub semnul întrebării.

"Anunţăm cu părere de rău că trebuie să amânăm ediţia cu numărul 52 a Citi Open până în vara anului 2021", au spus organizatorii, într-un comunicat.

Situaţia sanitară din Statele Unite, unde numărul de cazuri confirmate de Covid-19 a depăşit patru milioane de oameni, precum şi numeroasele restricţii pentru călătoriile internaţionale i-au determinat organizatori să ia această decizie.

Circuitul feminin ar trebui să fie reluat la 3 august, la Palermo, unde şi-a anunţat participarea numărul 2 mondial, Simona Halep, competiţie urmată de turneul de la Lexington. Surorile Serena şi Venus Williams s-au înscris la turneul american.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.