Ştirea despre transferul sub formă de împrumut al mijlocaşului Tudor Băluţă de la Brighton, ştearsă iniţial de pe site-ul oficial al echipei Dinamo Kiev, marţi, în jurul orei 19.00, la câteva minute după publicare, a fost republicată după aproximativ două ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Presa ucraineană a scris că motivul pentru care ştirea a fost retrasă ar fi fost reprezentat de comisionul pe care îl cer reprezentanţii jucătorului.

"Transferul riscă să fie amânat sau să nu se mai facă din cauza comisionului cerut de agenţi. Preşedintele clubului Dinamo (n.r. - Igor Surkis) consideră sumele prea mari şi nu vrea să le plătească", a precizat un jurnalist ucrainean, citat de sport.ua.

Jucătorul de 21 de ani a semnat un contract până la finalul acestui sezon şi va purta numărul 6 la echipa antrenată de Mircea Lucescu.

Dinamo Kiev a mai anunţat transferul fundaşului Volodimir Kostevici de la Lech Poznan. Ucraineanul Kostevici, 27 de ani, a mai evoluat la Karpati Lvov, inainte de a ajunge în Polonia, în ianuarie 2017.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.