Antrenorul echipei PSG, Thomas Tuchel, a anunţat, marţi, că nu se va putea baza pe şapte jucători la meciul cu formaţia lui Ciprian Tătăuşanu, FC Nantes, informează lequipe.fr. Un al optulea jucător, Angel Di Maria, este incert pentru această partidă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt pregătit. Din păcate, vom juca fără Marquinhos, Neymar, Cavani, Bernat, Verratti, Silva, Meunier şi, cred, Di Maria. Este o situaţie complicată cu mulţi jucători accidentaţi de mai multe săptămâni. Suntem obosiţi, jucătorii sunt obosiţi, iar situaţia nu se schimbă, dimpotrivă... Nu este uşor, dar este treaba noastră să găsim o soluţie", a spus tehnicianul german.

"Sunt accidentaţii noştri, nu lotul pentru sferturile de finală ale Ligii Campionilor", a adăugat el, ironic.

O veste bună pentur Tuchel este faptul că recuperarea lui Neymar decurge bine.

"Neymar este cu noi, se simte bine, nu are dureri în acest moment. Munceşte din greu, joacă împreună cu noi. Am impresia că este foarte încrezător şi că vrea să revină foarte repede pe teren", a mai spus antrenorul.

Meciul FC Nantes - PSG, restanţă din etapa a XXVIII-a, se va disputa miercuri, de la ora 20.00. O victorie a parizienilor le asigură acestora câştigarea campionatului, cu şase etape înaintea finalului sezonului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.