Tricolorii vor evolua în roşu în debutul preliminariilor, aceeaşi culoare în care, recent, au obţinut victorii importante în deplasare: 1-0 în Grecia şi 2-0 în Finlanda, în preliminariile EURO 2016, 2-1 în Lituania, în Liga Naţiunilor, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De asemenea, în roşu a jucat naţionala şi în 1983, în succesul decisiv din Suedia în drumul spre EURO 1984.

Reprezentativa României va debuta, în această seară, în preliminariile Campionatului European, urmând să întâlnească, de la ora 19.00, în deplasare, selecţionata Suediei, în grupa F de calificare la competiţia de anul viitor.

Meciul se va disputa pe Friends Arena din Solna şi va fi transmis în direct de Pro TV.

Potrivit UEFA, naţionalele României şi Suediei au mai fost adversare de zece ori: suedezii s-au impus de patru ori, românii de trei ori şi trei partide s-au terminat la egalitate. În cele zece confruntări, Suedia a înscris 20 de goluri şi România 11.

Ultima dată, cele două reprezentative s-au întâlnit într-un meci amical disputat la Craiova, în martie 2018, joc câştigat de tricolori cu scorul de 1-0.

În perioada dinaintea confruntării din Suedia, în lotul României anunţat iniţial de Cosmin Contra au survenit câteva modificări, Cristian Ganea, Gheorghe Grozav şi George Ţucudean devenind indisponibili.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.