Profitând de vremea frumoasă, componenţii echipei naţionale a României s-au relaxat timp de o oră în portul turistic din Oslo, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Joi dimineaţă, jucătorii naţionalei au primit liber timp de 60 de minute din partea selecţionerului Cosmin Contra.

Deşi meteorologii norvegieni au anunţat cod roşu de precipitaţii în a doua parte a zilei, vremea la Olso a fost una foarte frumoasă, soare şi o temperatură de 24 de grade Celsius.

De aceea, tricolorii au avut o oră de relaxare în centrul oraşului Oslo, acolo unde vineri, România va întâlni Norvegia, în cel de-al treilea joc din preliminariile EURO 2020.

Săpunaru şi compania s-au plimbat pe faleza portului turistic din Oslo, acolo unde s-au întâlnit şi cu câţiva fani români alături de care s-au fotografiat.

În această după-amiază, de la ora 16:00, ora locală, selecţionerul Cosmin Contra va susţine o conferinţă de presă, care va fi urmată de antrenamentul oficial, ultimul înaintea duelului de mâine seară cu Norvegia.

Meciul Norvegia – România va începe la ora 21:45, ora României, şi va fi transmis în direct la PRO TV şi va fi comentat live la Radio România Actualităţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.