Duminică dimineaţă, jucătorii U21 aflaţi în cantonamentul din Spania au mers la plimbare pe faleza din Marbella, iar unii dintre ei s-au întâlnit cu Marcelo, jucătorul brazilian al formaţiei Real Madrd, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Timp de aproximativ 90 de minute, fotbaliştii s-au putut relaxa la malul Mării Mediterane. Aceştia s-au plimbat sau au băut o cafea la una dintre terase.

Denis Drăguş, Radu Boboc, Ionuţ Radu, Florinel Coman şi Ricardo Grigore au avut surpriza de a se întâlni cu Marcelo, fundaşul brazilian de la Real Madrid. Acesta a acceptat să se fotografieze cu cei cinci internaţionali români de tineret. “A fost o întâlnire surpriză pentru noi. E băiat ok, am schimbat şi câteva vorbe, iar la final ne-a urat succes la EURO 2019″, a spus Denis Drăguş.

Selecţionata de tineret va întâlni luni, 25 martie, de la ora 19:00, ora României, Danemarca.

Partida se va desfăşura la Marbella Football Center şi va fi transmisă în direct de TVR 1.

În cantonamentul de la Benahavis, în sudul Spaniei, selecţionerul Mirel Rădoi pune la punct ultimele detalii înaintea partidei cu Danemarca. Acesta este ultimul test premergător Campionatului European din iunie, ce va fi găzduit de Italia şi San Marino. Danemarca, adversarul de luni, este şi ea calificată la EURO 2019 şi ne va fi adversară în preliminariile pentru EURO 2021.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.