Timp de aproximativ 75 de minute, jucătorii echipei naţionale s-au pregătit la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia. Peste 4 zile vor întâlni Suedia, în deplasare, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe 23 martie, de la ora 19:00, pe Friends Arena, Suedia – România, şi pe 26 martie, de la ora 21:45, la Cluj-Napoca, România – Feroe. Acestea sunt primele jocuri ale naţionalei noastre în campania de calificare la Campionatul European de anul viitor.

Până la plecarea spre Stockholm de joi, tricolorii se pregătesc în cantonamentul de la Mogoşoaia. Marţi, timp de 75 minute, elevii lui Cosmin Contra au ieşit pe teren pentru o şedinţă care a avut şi elemente tactice şi care le-a testat acestora inspiraţia la finalizare. De la antrenament a lipsit Cristian Ganea, care va sosi de la echipa de club pe parcursul zilei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.