Baschetbalistul Vlad Moldoveanu şi americanii Kyndall Dykes, respectiv Jason Washburn, care are şi cetăţenia bulgară, au decis să nu mai continue cu U Banca Transilvania Cluj în viitorul sezon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vlad Moldoveanu a anunţat, vineri, pe contul de Facebook decizia de a pleca.

”Vreau să mulţumesc tuturor celor ce au susţinut U Cluj, pentru iubirea necondiţionată arătată pe întreaga perioadă în care am jucat aici. Clujul a fost a doua mea casă. Regret că nu am reuşit să repetăm performanţa din primul sezon, una care va rămâne foarte specială pentru mine şi că nu pot continua să mă bucur de astfel de momente alături de fani. Din păcate, drumurile noastre se despart în acest moment. Le urez mult succes în continuare, U va avea întotdeauna un loc special în inima mea”, a scris Moldoveanu, fără a preciza însă şi următoarea sa destinaţie.

El a avut ghinion în sezonul 2018-2019 fiind diagnosticat cu hepatită, astfel că a prins doar preliminariile FIBA Europe Cup, Supercupa României şi primele patru meciuri din Liga Naţională.

La rândul său, Kyndall Dykes, cel mai prolific jucător al clujenilor, a anunţat plecarea în Liban, iar Jason Washburn reîntoarcerea în liga japoneză.

În altă ordine de idei, U BT Cluj a precizat că a prelungit contractele jucătorilor Nandor Kuti şi Andrei Calnicenco.

Staful tehnic a suferit şi el modificări recent. Antrenor coordonator a fost adus celebrul sârb Dusko Vujosevic, care va fi asistat de Mihai Silvăşan, fostul principal.

În stagiunea 2019-2020, U BT Cluj va evolua în FIBA Europe Cup.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.