Tragerea la sorţi a grupelor în competiţia de handbal de la Jocurile Olimpice, la feminin şi masculin, a avut loc, joi, la Basel. Naţionala feminină a României a ratat calificarea la JO de la Tokyo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit tragerii la sorţi, în competiţia masculină vor evolua Norvegia, Franţa, Germania, Brazilia, Spania, Argentina (grupa A), respectiv Danemarca, Suedia, Portugalia, Japonia, Egipt, Bahrain (B).

De asemenea, la feminin se vor confrunta echipele Olanda, Muntenegru, Norvegia, Japonia, Coreea de Sud, Angola (A) şi Spania, Rusia, Ungaria, Suedia, Franţa, Brazilia (B).

Competiţia de handbal se va derula la Stadionul Yoyogi, începând din 24 iulie (masculin), respectiv 25 iulie (feminin). Meciurile pentru medalii vor avea loc în 7, respectiv 8 august.

Naţionala de handbal feminin a României a ratat calificarea la JO de la Tokyo, în urma turneului preolimpic din Muntenegru.

Jocurile Olimpice vor avea loc între 23 iulie şi 8 august.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.