Tragerea la sorţi a grupelor EHF European League a fost amânată o zi din cauza unui posibil caz de infectare cu noul coronavirus în echipa care produce evenimentul, anunţă EHF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În urma consultărilor cu furnizorul şi, deoarece a devenit necesar ca mai multe persoane să fie supuse unui test pentru coronavirus, nu s-a considerat fezabil ca personalul tehnic să poată fi înlocuit într-un termen atât de scurt pentru a oferi un mediu sigur în vederea producerii tragerii la sorţi", a precizat EHF.

Tragerea la sorţi pentru grupele EHF European League era programată pentru joi, de la ora 12.00, şi a fost amânată pentru vineri, de la aceeaşi oră.

Echipa de handbal masculin Dinamo Bucureşti a fost repartizată în urna a doua valorică pentru tragerea la sorţi de la Viena, a grupelor EHF European League. Dinamo a rămas singura reprezentantă a României în competiţie, după eliminarea echipelor Potaissa Turda şi HCDS Constanţa în turul secund.

Dinamo Bucureşti a fost repartizată direct în faza grupelor, după ce EHF nu a cooptat-o în Liga Campionilor prin wild-card.

EHF European League se va desfăşura cu patru grupe de câte şase echipe, iar meciurile din prima etapă sunt programate în 20 octombrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.