Naţionala de handbal feminin a României îşi va cunoaşte adversarele din faza grupelor CE2018 la tragerea la sorţi din 12 iunie, de la Paris. Tricolorele s-au calificat de pe primul loc al grupei preliminare 4 şi fac parte din urna a doua valorică la tragerea la sorţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Între cele patru handbaliste invitate de EHF să participe la ceremonia de la Paris, programată de la ora 13.00 (ora României), se află şi daneza Line Jorgensen, care a jucat la CSM Bucureşti, iar din stagiunea viitoare va evolua la Esbjerg, în ţara natală.

Componenţa urnelor valorice este următoarea: Norvegia, Ungaria, Franţa, Danemarca (urna 1), România, Spania, Serbia, Muntenegru (2), Olanda, Germania, Rusia, Suedia (3) şi Cehia, Polonia, Croaţia, Slovenia (4).

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Meciurile din faza grupelor CE2018, găzduit de Franţa între 29 noiembrie – 16 decembrie, se vor disputa la Nantes (grupa A), Nancy (B), Montbeliard (C) şi Brest (D).

România s-a calificat la turneul final al CE2018 din postura de câştigătoare a grupei preliminare 4, rezultatele înregistrate de tricolore fiind: 36-25 şi 28-25 cu Austria, 32-16 şi 32-28 cu Portugalia, 25-30 şi 26-25 cu Rusia.

La ultima ediţie a Campionatului European, în 2016, România s-a clasat pe locul 5, titlul continental revenind Norvegiei.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.