Clubul Tottenham a anunţat, marţi, că a interzis accesul pe stadion pentru o perioadă nedeterminată a trei suporteri care au pus în vânzare online biletele achiziţionate pentru finala Ligii Campionilor cu Liverpool.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Reamintim tuturor suporterilor că biletele achiziţionate sunt pentru folosirea lor exclusivă. Revânzarea biletelor în mod neoficial încalcă toate condiţiile noastre şi este împotriva legii", a anunţat clubul londonez.

"Dacă aflăm că au fost şi alte bilete revândute după cumpărare, noi le vom anula pe cele originale alături de UEFA şi cei de la arena Wanda Metropolitano din Madrid şi nu vor mai fi valabile pentru intrarea în stadion", a mai precizat Tottenham.

Finala Ligii Campionilor dintre Tottenham şi Liverpool va avea loc la 1 iunie, pe stadionul Wanda Metropolitano din Madrid.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.