Echipa Tottenham Hotspur a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 6-1 (2-0), formaţia Leicester City, într-un meci restant din etapa a XXXIV-a a campionatului englez. Atacantul Harry Kane a marcat de patru ori şi a urcat pe primul loc în clasamentul golgheterilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golurile învingătorilor au fost marcate de Kane '25, '63, '88, '90+2 şi Heung-Min Son '36, '71, în timp ce pentru gazde a înscris Chilwell, în minutul 59.

Atacantul Harry Kane a urcat pe primul loc în ierarhia golgheterilor din Premier League, cu 26 de reuşite, fiind urmat de belgianul Romelu Lukaku (Everton), cu 24 de goluri, şi de chilianul Alexis Sanchez (Arsenal Londra), cu 23 de goluri.

Cu o etapă înainte de finalul sezonului, în clasament conduce Chelsea Londra, care şi-a asigurat titlul de campioană cu 90 de puncte, fiind urmată de Tottenham Hotspur, cu 83 de puncte, şi Manchester City, cu 75 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.