Jucătorul de golf Tiger Woods a revenit acasă după accidentul de maşină suferit la 22 februarie, în California, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Americanul în vârstă de 45 de ani a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală după ce a suferit fracturi la picioare, în urma accidentului.

"Mă bucur să anunţ că m-am întors acasă, continuându-mi recuperarea. Sunt foarte recunoscător pentru valul de sprijin şi încurajare pe care l-am primit în ultimele săptămâni. Mă voi recupera acasă şi voi lucra pentru a deveni mai puternic în ficare zi", a scris el, miercuri, pe Twitter.

Woods, care se recupera după o operaţie la spate în momentul accidentului, a fost găsit inconştient şi cu faţa acoperită de sânge, la faţa locului. Poliţia din Los Angeles a precizat că nu există dovezi că sportivul ar fi cosumat droguri sau alcool în momentul accidentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.