Agenţia Chineză Antidoping (CHINADA) îşi va relua testările antidoping, după o pauză cauzată de coronavirus, a anunţat WADA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În China continentală, testările antidoping s-au oprit la 3 februarie, din cauza răspândirii coronavirusului, care a ucis peste 2.000 de chinezi.

Agenţia Mondială Antidoping (WADA) a precizat că testările se vor relua în această săptămână, prioritatea fiind sportivii de elită.

Deoarece coronavirusul afectează în continuare China, WADA a notat că CHINADA a implementat un set suplimentar de măsuri pentru a minimiza riscul de infectare a ofiţerilor de control antidoping.

În perioada în care activitatea CHINADA a fost suspendată, s-au făcut peste 1.200 de teste care i-au vizat pe sportivii chinezi aflaţi în afara ţării, a precizat WADA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.