Qatarul va cere spectatorilor un test negativ pentru Covid-19 pentru ca aceştia să poată primi bilete pentru meciurile de la Cupa Mondială a Cluburilor, din perioada 4-11 februarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Suporterii vor trebui să facă teste rapide PCR sau teste antigen cu 72 de ore înainte de fiecare meci. Dacă acestea sunt negative, atunci îşi vor putea primi biletele", a declarat consilierul pentru probleme sportive din cadrul Ministerului Sănătăţii din Qatar, Abdulwahab al-Musleh.

Distanţarea socială, purtarea măştii, utilizarea aplicaţiei de urmărire a persoanelor contact din Qatar şi folosirea soluţiei dezinfectane vor fi obligatorii.

Numărul de spectatori este limitate la 30 la sută din capacitatea stadioanelor.. Niciun suporteri străin nu va putea asista la meciuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.