Antrenorul FCSB, MIhai Teja, a declarat că echipa Viitorul a avut trei ocazii în meciul cu formaţia sa şi a marcat de două ori. În ciuda înfrângerii, Teja spune că nimic nu este pierdut în lupta pentru titlu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ne doare această înfrângere, dar din punctul meu de vedere Viitorul a avut trei ocazii şi ne-a dat două goluri. Am fost un pic naivi pe contraatacul lor. Noi am avut multe ocazii pe care nu le-am fructificat. Am revenit în joc la 1-1 şi cred că repriza a doua am început-o şi mai bine şi altul era rezultatul dacă reuşeam să înscriem atunci. Îl felicit pe Gică, pe cei de la Viitorul, au fotbal bun, o idee de joc, o filozofie, făcută în timp, în 6-7 ani, dar cu toate acestea eu cred că ne-am ridicat şi noi astăzi la un fotbal bun cu calitate bună, numai că nu am putut să înscriem ca să câştigăm. Nimic nu este pierdut, sunt cinci puncte şi ceilalţi se vor încurca probabil. Nu e uşor să joci nici cu Viitorul, nici cu Astra, nici cu Sepsi. Păcat că nu am câştigat noi, nu ne interesează de ceilalţi, ne doream să ne câştigăm noi meciurile. Astăzi nu am făcut un meci foarte rău, dar este o înfrângere şi un început cu stângul, însă mai sunt nouă jocuri, se pot întâmpla multe. Important este ca noi să creştem de la meci la meci ca joc şi atunci vor veni şi victoriile", a spus Teja, la Digi Sport.

FCSB a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), de FC Viitorul, în ultima partidă din prima etapă a play-off-ului Ligii I.

Au marcat Coman '40, respectiv Calcan '15 şi I. Hagi '65 (p).

În urma acestui rezultat. clasamentul play-off-ului este următorul: 1. CFR Cluj - 30 de puncte, 2. CSU Craiova - 26, 3. FCSB - 25, 4. FC Viitorul - 22, 5. Astra Giurgiu - 21, 6. Sepsi - 19.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.