Antrenorul Mihai Teja a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că nu îi este frică de faptul că ar putea fi demis de la conducerea tehnică a FCSB.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rugat să comenteaze informaţiile din presă, potrivit cărora ar avea zilele numărate pe banca tehnică a FCSB, Teja a spus: "Sincer, nu prea citesc presa, de o lună nu prea citesc presa, nici nu mă uit la ştiri sportive, tocmai din acest punct de vedere. Fiecare poate să se exprime cum vrea, ceea ce gândeşte scrie în presă, nu înseamnă că este şi adevărat. Nu mi-e teamă de demitere, am venit la Steaua să încerc să demonstrez că putem să jucăm un fotbal bun. Îmi doresc ca echipa să facă performanţă. În rest, nu îmi e teamă, se poate scrie orice. Mie nu mi-e teamă nici de demitere, nici de nimic. Nu am venit la Steaua pentru bani, nici să ţin foarte mult de scaun. Am venit doar să-mi fac treaba, încerc să dau 200 la sută în tot ceea ce fac, dacă iese este foarte bine, dacă nu iese merg mai departe. Nu cred că trebuie să vorbesc cu patronul lucrurile acestea. Patronul decide când lucririle merge bine, când nu merg bine. Din punctul meu de vedere, am o relaţie foarte bună până acum şi de aceea n-am nici o problemă. Nu este o chestiune de viaţă şi de moarte dacă eu sunt la Steaua sau nu sunt la Steaua. E o etapă profesională din viaţa mea, îmi doresc să reuşesc, se întâmplă asta foarte bine, nu se întâmplă sunt la fel de relaxat, nu există presiune. Presiunea este în altă parte, la oamenii care nu au ce să mănânce sau care au suferinţe de sănătate."

Întrebat dacă este mulţumit cu ceea ce a realizat până în prezent la FCSB, antrenorul a răspuns: Se poate mai mult. Sunt mulţumit pentru că băieţii se antrenează foarte bine şi eu cred că am făcut meciuri bune. Nu se poate schimba dintr-odată. Niciodată nu o să mă duc la o echipă să spun: luaţi-mă pe mine că în cinci zile voi juca ca Barcelona şi voi câştiga tot. Nu cred că există antrenor care să poată spună aşa ceva".

Teja se plânge de lipsa timpului necesar pentru a pregăti echipa aşa cum îşi doreşte.

"Cu cât trece timpul, normal, automatismele se crează mult mai mult. La Steaua nu ai timp, aici este problema, trebuie să joci fiecare meci pe viaţă şi pe moarte, trenuie să câştigi fiecare meci. Cu cât va trece timpul, lucrurile se vor aşeza mult mai mult, ceea ce îmi doresc eu de la echipă se va vedea mult mai mult", a spus el.

Tehnicianul nu consideră echipa Sepsi o formaţie uşor de învins, chiar dacă acaesta nu a impresionat în play-off.

"Fie cere meci din play-off este foarte greu. Dacă jucăm cu Craiova este greu, dacă jucăm cu Sepsi este greu, cu Astra este greu. Respectăm toate echipele, ne pregătim şi vrem câştigăm fiecare meci şi fiecare meci este greu. Ca să câştigi trebuie să suferi, ca să câştigi trebuie să dai mult mai mult, să munceşti mult mai mult, să fii concentrat. Toate echipele din play-off, pentru că au ajuns aici, sunt echipe puternice, bune, nu poţi să te relaxezi niciodată, nu ai cum", a afirmat Teja.

El consideră că formaţia CSU Craiova poate învinge liderul CFR Cluj, în meciul de duminică: "Craiova  o poate încurca pe CFR Cluj, de ce nu? Sunt două echipe foarte bune şi oricare dintre cele două echipe poate să câştige. Nu ţin cu nimeni, ţin cu Steaua."

FCSB va evolua, luni, de la ora 21.00, pe Arena Naţională, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a IV-a a play-off-ului Ligii I.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.